Mijn #FavoriteWP-themes: deel 14

Vandaag ging ik eens op zoek naar de wat uitzonderlijker WordPress-themes. Vaak krijg ik namelijk toch wel te horen, dat de meeste WordPress-themes zo op elkaar lijken, en dat men direct kan zien dat het een WordPress-theme is.

Hieronder mijn lijstje van vijf prachtige WordPress-themes, en oh ja, ik refereer daarbij ook aan de producent ervan.

 1. Minimal Blocks

  Mijn #FavWPthemes #14 ~ iCyberchic.com

  Deze theme heb ik ook zelf uitgetest, op iPixtitude.com, en naar grote tevredenheid. Bij nader onderzoek constateerde ik dat de theme-producent nog meer mooie staaltjes heeft neergezet. Gaat dat zien op Thememattic.com.

 2. Multipurpose Portfolio Pro

  My #FavWPThemes #14 ~ iCyberchic.com

  Ook als je op zoek bent naar een mooie WordPress-theme ten behoeve van je Portfolio, is deze theme (en de rest van) theme-producent ThemesGlance.com zeker een aanrader. Ook het prijskaartje valt me alleszins mee. Maar let op, volgens mij schaf je de licentie aan voor maar één jaar. Dus dat is echt zo’n dingetje om te verifiëren vóór aanschaf.

 3. Saaya

  my #FavWPThemes #14

  Deze Saaya-theme heeft ook wel een aparte uitstraling. En is ook in Pro-versie aan te schaffen voor de prijs van $55,- (let op USD). Ook deze theme-producent weet daar een prachtige set aan WordPress-themes neer te zetten, gratis én pro.

 4. Personify Pro

  My #FavWPThemes #14 ~ iCyberchic.com

  Deze WordPress-theme is vooral geschikt als Portfolio, maar ook de blog kan er met die schitterende uitstraling mee wegkomen. Bekijk ook eens de overige themes die deze producent aanbiedt.

 5. OnePagePortfolio

  My #FavWPThemes #14 ~ iCyberchic.com

  Tot slot, vind ik deze laatste theme een prachtig staaltje voor een Portfolio. Het is er ook in Pro-versie en dat kost je: $49,- (let op USD). Zo ook de overige themes van deze producent.

Checklist

Vraag voordat je het theme aanschaft even aan de theme-producent hoe vaak hij verwacht het theme te zullen updaten. Let ook op of het WordPress-theme dat je wil aanschaffen een life-time licentie betreft, of maar voor één jaar. En wat afbeeldingen betreft, kun je met behulp van de Regenerate Thumbnails plugin altijd je afbeeldingen naar het geïnstalleerde WordPress-theme voegen.

That’s all for now, folks

Dat was het weer even. Mocht je eventueel assistentie nodig hebben bij het instellen, dan wel aanpassen, door middel van een child theme, dan weet je me vast wel te vinden. Succes!

Update: the day after

Bij vrijwel alle Portfolio-themes is ook een schitterende Blog-sectie inbegrepen. Gaat dat zien, aan de hand van bovenstaande links. Dank voor uw aandacht!