• (06) 3443 9280
  • info@icyberchic.com
  • 24/7

Grafisch ontwerp

Om die match helder te krijgen met jouw persoon, is het altijd handig vooraf vrijblijvend een afspraak in te plannen, zodat ik een idee krijg van jouw wensen en de te realiseren uitstraling van bijvoorbeeld je logo en/of visitekaartje.

Logo design

Een logo moet een beeldmerk zijn, wat duidelijk herkenning oplevert, zonder dat men nog iets van een website heeft gezien. Het is daarom een verweven geheel. Iets wat je ook graag op je visitekaartje wil laten terugkomen. Denk aan een logo als minimalistisch of juist speels, maar het kan ook strak en juist toch heel stijlvol.

Als ik een concreet beeld krijg van jouw wensen, ga ik aan de slag en kan je binnen no time drie tot vijf verschillende voorbeelden tonen, waaruit jij een keuze kunt maken. Of nog verdere aanpassingen aan kunt laten doen.

Vanzelfsprekend ontvang je jouw logo in de diverse formats, zodat je dat logo voor meerdere gelegenheden kunt benutten.

Visitekaartjes ontwerp

Hoe leuk is het als je je logo terug ziet komen op een visitekaartje dat bij alle ontvangers goed binnenkomt? Eentje die ze niet licht zullen vergeten. Dat zal jouw bedrijf alvast goed op de kaart zetten. En is dus van wezenlijk belang, als je ergens een goede indruk wil achterlaten.

Ook in het ontwerpen van visitekaartjes heb ik meerdere jaren ervaring opgebouwd.

Hieronder een indruk van wat ik reeds in opdracht heb gemaakt

BlogTrommel.com

Ben en ik kunnen helemaal en goed met elkaar door één deur. Ik mocht hem helpen zijn Blogtrommel.com aan te passen en ook een kakelvers logo te produceren.

A world made to trade

Soms mag ik ook wel eens gewoon een visitekaartje ontwerpen, voor een zakenman, vergezeld van een door mij ontworpen nieuw logo.

KarinBlogt.nl

Dit sprankelende logo kwam voort toen ik zag dat Karin nog geen geschikt logo had gevonden. Over en weer kwamen we tot deze leuke oplossing...

KarinWinters.nl

Soms is het gewoon ook leuk om iemand te vragen, of je een opdracht mag doen om je Portfolio te spekken. Karin vond dat prima. En na wat over en weer correcties, kwam dit eruit voort...

CorriAnders.nl

Corri wilde een heel aparte uitstraling genereren, zowel met haar site, als met haar logo. Aldus geschiedde. We zijn er allebei maar wat blij mee.

Filmgeek.nl

Voor Filmgeek.nl mocht ik het logo ontwerpen. En we zijn nog steeds content met het resultaat.

Wijntjedanmaar.nl

Als er een logo is, waarvan zowel Annelies en ik samen vrolijk van bleken te worden, dan is dat deze wel. Ben er nog steeds berentrots op.

Ingeborgbaumann.com

Ingeborg wilde iets zwierigs en iets wat klasse uitstraalt, waarmee ze zichzelf als tekstschrijver kon presenteren. Ik heb haar tevens geholpen haar eigen site op te zetten, en haar teksten te profileren.

Kiekefotografie.nl

Angelique wilde vanzelfsprekend een logo waarmee duidelijk werd dat ze als fotograaf werkt. En ik heb haar en passant ook bijgestaan in het aanpassen van haar website.

Overhaar.nl

Marjanne wilde graag eenvoud uitstralen met haar logo. Vandaar deze fonts, zonder krullen.

 

Scroll Up