Mijn #FavoriteWP-themesTips: deel 9

Natuurlijk kick ik op WordPress-themes, waarbij je als – net als op dit blog – je scrollt voornamelijk je logo en het menu zichtbaar blijven. Een zogenaamde fixed header dus. Dat blijkt ook nog ‘es uitermate gezond te zijn voor je SEO.

Hieronder een aantal WordPress-themes, die niet alleen gratis zijn, maar deze feature hebben.

 1. Ignis
  Deze typische portfolio theme is niet alleen als blog in te stellen, maar ook goed voor een webshop. Voorts heeft deze producent nog meer themes gecreëerd, zoals bijvoorbeeld Rocked (ook gratis).
 2. Yummy
  Als je een foodblog runt, is deze theme waarschijnlijk heel geschikt voor je. Maar ook Foodland kan ermee door. De maker van deze themes is heel goed bezig.
 3. FeaturedLite
  Mocht je op zoek zijn naar een zakelijker theme, dan is deze theme bij uitstek zeer geschikt, maar de producent Themehunk biedt nog meer gratis opties.
 4. Adaptativo
  Producent Webempresa heeft ook twee prachtige WordPress themes ontwikkeld, die het bezichtigen of overwegen meer dan waard zijn. Zie bijvoorbeeld Adaptativo en Responsivo.
 5. Clean Biz
  Ook weer een zakelijk theme is deze, en de producent weet er nog meer te presenteren.

Ik zou zeggen, doe er je voordeel mee. Mocht je eventueel assistentie nodig hebben bij het instellen, dan wel aanpassen door middel van een child theme, dan weet je me vast wel te vinden. Succes!

Related Post

Help Chat
Hi there! Use this box to send me a message via WhatsApp...