Mijn #FavoriteWP-themesTips: deel 8

Ditmaal leek het me leuk om een wat goedkopere WordPress themes te checken die onder de $ 20,= zijn geprijsd (dat is excl. BTW). Daarnaast zocht ik vanzelfsprekend op specifiek ‘auteur-themes’.

Hieronder weer een leuke lijst met mogelijke themes die mogelijk tot je verbeelding spreken:

 1. Readly – highly responsive WordPress-theme for blogging, en gratis
  Deze WordPress-theme is zeer minimalistisch en werkt bovenal uitstekend op mobile devices. Check ook eens de overige themes van WPShower.com.
 2. Blognew – A simple WordPress Blog Theme voor $14,=

  Met roterende blogposts bovenin, en Instagram feed onderin, en ook nog mooie deelknoppen ten behoeve van je Social Media, is deze WP-theme zeker ook geschikt voor jou. Bekijk ook eens de rest van deze producent zijn portfolio op Themeforest.net

 3. Anni – An Elegant & Effective WordPress Personal Theme voor $19,=

  Als je op zoek bent naar een mooie grid indeling alsook de mogelijkheid om je Instagram Feed weer te geven, is deze WP-theme zeker geschikt voor jou.

 4. Wanium – An Elegant Multi-Concept Theme voor $17,=

  Met deze WP theme schaf je ook Visual Composer aan, en bespaar je minstens $34,=. Nodeloos te zeggen, dat je met de Visual Composer vele kanten uitkunt, als je niet bang bent om wat te experimenteren met je lay-out.

 5. Uku – A highly flexible and creative WordPress theme voor €18,=

  Met deze theme kun je alle kanten uit, qua magazine style of blog style.

Ik hoop je weer een leuke handreiking te hebben gedaan. Tot de volgende Tips, weer. En oh ja, mocht je vragen hebben, dan ik help ik je vanzelfsprekend volgaarne.

Related Post

Help Chat
Hi there! Use this box to send me a message via WhatsApp...