+31 6 3443 9280

info@icyberchic.com

Mijn #FavoriteWP-themesTips: deel 11

Gisteren was ik aangenaam bezig met mijn eigen Portfolio, dat wilde ik in soort van tijdlijn modus laten weergeven. Aldus geschiedde. Onderwijl kwam ik een aantal fraaie WordPress themes tegen die ook een soort van tijdlijn weergeven. Ik vind dat mooi, en misschien jij ook wel?!

Hieronder zal ik een vijftal laten zien, van gratis tot premium themes:

 1. Postline

  Hoewel deze theme vrij weinig toeters en bellen heeft, is het design best strak. Het theme is gratis beschikbaar.

 2. DW Timeline

  Ook gratis is deze zeer strak weergegeven WP-theme van Designwall.com.

 3. Nuevo

  Deze Mojo-theme wordt prachtig vertoond als je een mooie achtergrond kunt opsnorren (let wel op de copyrights ;-)) en kost $ 49,=.

 4. LineTime

  Als ergens mijn voorkeur naar uitgaat, dan is het deze wel. Voor $ 44,= is het van jou.

 5. Content TimeLine

  Stel je wil niet van boven naar beneden, maar van links naar rechts, dan is deze bij uitstek geschikt voor jou. En niet eens zo prijzig, voor $ 33,= kun je het aanschaffen.

That’s all for now

Dat was het weer even. Mocht je eventueel assistentie nodig hebben bij het instellen, dan wel aanpassen, door middel van een child theme, dan weet je me vast wel te vinden. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit wil je ook niet missen:

Mijn #FavoriteWP-themesTips: deel 2

Dit is alweer de tweede #FavoriteFridayTIPs, ietwat vertraagd op zaterdag. Ik kan de volgende WordPress themes aanbevelen, speciaal als je meer focus wilt leggen op de content in plaats van

Mijn #FavoriteWP-themesTips: deel 9

Natuurlijk kick ik op WordPress-themes, waarbij je als – net als op dit blog – je scrollt voornamelijk je logo en het menu zichtbaar blijven. Een zogenaamde fixed header dus.

Mijn #FavoriteWP-themes: deel 13

Vloggen is helemaal hot, vandaag de dag. Het leek me leuk om wat gave WP themes op te snorren, die het bekijken meer dan waard zijn. Hieronder een kleine selectie.